• Tyler1-et 2016-ban bannolták a League of Legends-ből
  • Az ok: toxikus viselkedés
  • Bűnlajstroma igen színes
  • A Riot Games Tyler fellebbezése után feloldotta a bant

Tyler1 egy igen érdekes vadhajtása azoknak a szegény páráknak, akik képesek voltak megszökni a gondozóik elől. A srác a League of Legendsben rendszeresen szidalmazta a csapattársait, segítette az ellenségeket, zaklatta a játékosokat játékon kívül is, a közösségi irányelvekről meg talán egyszer hallott egy viccet.

Mit ad isten, a Riot Gamesnek nem tetszett ez az emberinek nem éppen nevezhető viselkedés – az egyik alkalmazott, Aaron Rutledge egyenesen a halálát kívánta –, így 2016-ban bannolták határozatlan időre. Az összes fiókja tiltólistára került, és bár újakkal továbbra is játszhatott a League of Legends-szel, amint streamelt valamit, azonnal ment a tiltólistára az az accountja is.

A Riot Games 613 nappal a ban kiosztás után úgy döntött, visszaengedi Tyler1-et, vagyis levették fiókjait a tiltólistáról. Mindehhez az kellett, hogy Tyler1 fellebbezzen az ügyben, vagyis beküldte jelenleg használt accountját, és miután a Riot azt patyolat tisztának találta (nem jelentették, nem szegett szabályokat), megfontolta, majd feloldotta a bant.

tyler1ban.jpg

Hogy aztán antihősünk megjavult-e vagy ott folytatja, ahol abbahagyta, az jó kérdés, bár a Riot nyilván a bangomb fölé helyezett ujjal lesi minden mozdulatát még egy darabig.