• Új trailert kapott a Metal Gear veteránok által készített Left Alive
  • A videón a játékmeneten kívül a háborús zónák sötét, kegyetlen hangulata is megmutatkozik
  • A látottak alapján menthetünk civileket, gyárthatunk felszerelést és persze vezethetünk mecheket

Újabb trailert kapott a Metal Gear veteránok által fejlesztett Left Alive, mely egy megszállás alatt álló városba invitálja a játékosokat. A körülbelül két és fél perces videóban bepillantást nyerhetünk a játékmechanikák működésébe, megmutatja magát mindhárom főhős, valamint belekóstolhatunk a háborús zónák sötét és kegyetlen világába. A fejlesztők szemlátomást nem ijedtek meg semmitől: játékban a fegyvertelen civilek lelövése ép úgy helyet kapott, mint a közelharci kivégzések vagy a hatalmas mechek.

left-alive-surviving-01.jpg

A videót elnézve a mostanában divatos, nyitottabb játékmenetet kapjuk majd, ahol mi magunk dönthetjük el, hogy akarunk egy-egy szituációt megoldani. Kezdjük mindezt az útvonalunk megtervezésével, aztán pedig akár le is gyárthatunk néhány hasznos kütyüt vagy csapdát, melyek segítenek minket a túlélésben. Az is rajtunk áll, hogy az ellenfelekkel hogy bánunk el: ha akarunk, ellopakodhatunk mellettük, ha akarunk, nekik eshetünk a legnagyobb kaliberrel, amit csak találunk. További érdekes adaléknak tűnik, hogy a játékban különféle döntéseket is hozhatunk majd, ezek pedig a trailer ígérete szerint bizony kőkeményen számítani is fognak.

Egy biztos: a látottak alapján mi már nagyon kíváncsian várjuk a Left Alive jövő márciusi debütálását. És nektek hogy tetszik eddig a Square Enix új játéka?