GURU Extra ***A hírek popupjaAz új játék alapjául az eddig két évadot megélt animációs sorozat, a The Clone Wars szolgál, és örömmel jelenthetem, hogy a széria valamennyi karakterével lesz szerencsénk játszani, sőt, néhány közönség kedvenc Star Wars-szereplő is feltűnik majd.

A szólista kampány során – amely várhatóan a sorozat epizódjait dolgozza fel - a szeparatisták vagy a jedik oldalán vehetünk részt a küldetésekben, melyek az új képességeknek (csapat parancsok, fényszablyás szeletelés, illetve ugrás, és távolsági jedi támadások) köszönhetően az eddigieknél is szórakoztatóbbnak ígérkeznek - de nem annyira, mint az új online játékmódok, melyekről ugyan semmit sem tudunk, de a sajtóközlemény szerint tömérdek szórakozást biztosítanak majd...

A Clone Wars természetesen megőrzi a sorozatra eddig jellemző humort, a gyerekbarát kezelőfelületet, és az egyszerű irányítást, de a kreativitásnak is enged utat a kibővített pályaszerkesztő képében, amivel ha kedvünk szottyan új arénákat alakíthatunk ki.

A LEGO Star Wars III: The Clone Wars idén ősszel fog megjelenni Wii-re, Nintendo DS-re, PlayStation 3-ra, PSP-re, Xbox 360-ra és PC-re.