Az előző héten már bemutattunk nektek néhány darabot a Redragon gamereknek szóló perifériái közül, most pedig újabb kiegészítőkre vetünk rövid pillantást, melyek természetesen szintén hozzák az olyannyira fontos tartósságot.

Redragon K551 Mitra

Ha mechanikus billentyűzet, akkor sok gamer a kék kapcsolós megoldásra esküszik – ha te is ilyenre vágysz, akkor a K551 ideális számodra, hiszen a Cherry Blue-val megegyező switchek biztosítják az ideális ellenállást és hangot, természetesen a precizitás és megbízhatóság mellett, amiben az anti-ghosting funkció is segédkezik. Az ultratartós gombok 50 millió lenyomást is gond nélkül kibírnak, de a klaviatúra váza is hasonló tartóssággal büszkélkedhet – a Redragon minden szempontból úgy alkotta meg ezt a perifériát, hogy nagyon komoly igénybevétel esetén se hagyja cserben használóját.

A funkcionalitás mellett természetesen fontos a látvány is, a K551-nek pedig ilyen tekintetben sincs oka szégyenkezni, hiszen az RGB-világítás itt is jelen van. A LED-ek ízlés szerint programozhatóak, többféle világítási mód és fényerő közül választhatunk. Aki pedig extra kényelemre vágyik, az bizonyára a 12 duplafunkciós gombnak is örülni fog.

redragon-k551-mitra.jpg

Redragon M711 Cobra

Láttunk már példát tucatnyi extra gombbal felszerelt egérre, aminél szó szerint mindent képesek vagyunk egyszerre kézben tartanunk, akik azonban a letisztultabb megoldásokat kedvelik, azok számára az M711 lehet a megfelelő választás, amely összesen 7 programozható gombbal rendelkezik – a két normál egérgomb mellett hárommal felül és kettővel oldalt. Ennek megfelelően testreszabott irányítás esetében is nagyon könnyen elsajátítható a használata.

Az RGB-világítás természetesen ennél a vezetékes egérnél sem hiányzik: összesen 7 féle effekt közül lehet választani, melyek 16,8 millió színt "szólaltatnak meg" a tenyerünkben. A felbontás 100 és 10000 dpi között állítható teljesen szabadon, igazodva a játékhoz és a játékstílushoz, a tartósságot pedig természetesen itt is a minőségi kapcsolók és a strapabíró összeszerelés biztosítják.

redragon-m711-cobra.jpg

Redragon H120 Ares

Ha több órán keresztül is kényelmesen szeretnénk játszani, mondjuk, egy csapatalapú multiplayer játékkal, akkor nemcsak a billentyűzetnek és az egérnek kell biztosítania a komfortot, hanem a fejhallgatónak is. A H120 headset ennek megfelelően hosszú távú használatra tervezett kialakítást kapott, memóriahabos fülpárnákkal és párnázott fejrésszel.

A headset nemcsak kényelmes, de a zajokat is nagy hatékonysággal szűri ki, miközben természetesen minőségi és precíz hangzást biztosít, 40mm-es neodímium meghajtókkal és 103 dB-es érzékenységgel. A 3,5 mm-es jack-csatlakozó pedig biztosítja a széles körű felhasználási módot.

redragon-h120-ares.jpg