Miután kifejezetten a játékosok igényeit tartják szem előtt, ezért érdemes lehet vetnetek egy pillantást a Redragon perifériáira – különösen akkor, ha a tartósság fontos számotokra, a gyártó ugyanis igyekszik pont olyan legyőzhetetlenné tenni termékeit, mint egy sárkány. Lássunk egy-egy billentyűzetet, egeret és headsetet a palettáról!

Redragon Devarajas K556

Azok a gamerek, akik a precizitásra és a megbízhatóságra esküsznek, mindenképpen mechanikus billentyűzetben gondolkodnak – a Devarajas K556 egy barna kapcsolós megoldást kínál azoknak, akiknek hasonló igényeik vannak. A Redragon termékeihez méltó módon ez a klaviatúra is extra strapabíróra lett tervezve: nemcsak a gombok és a switch-ek lettek extra igénybevételhez tervezve (50 millió leütés), de maga a váz is ellenáll a legdurvább rage-rohamoknak. A megbízhatóságot az anti-ghosting funkció és az aranyozott USB-csatlakozó is biztosítja.

Természetesen nincs gamer billentyűzet RGB-hatás nélkül: a Devarajas K556 összesen 18 különböző háttérvilágítási beállítással rendelkezik, változtatható fényerővel. A kapcsolódó szoftverben több profilt is eltárolhatunk, illetve makrók beállítására is lehetőség van. A csomagban pedig 8 extra switch is található, így a gombok cserélésére és testreszabására is van lehetőség.

redragon-k556.jpg

Redragon M901 Perdition

Az egerek kialakítása terén ahány gamer, annyi különféle igény – akik a lehető legtöbb funkciót szeretnék vezérelni erről a perifériáról, azok számára a vezetékes M901 Perdition maga a megvalósult álom. A 6 standard egérgomb mellett az M901 oldalán további 12 számozott nyomógomb található, melyek természetesen (a többivel egyetemben) teljesen szabadon programozhatóak. Ez óriási segítség tud lenni például az MMO-játékoknál, ahol rengeteg gyorsparancsra szükség lehet a csatákban.

A tartósságra itt sem lehet panasz, nagy igénybevételre tervezett nyomógombokat kapunk, az aranyozott USB-csatlakozó adott, az 16400 dpi felbontású szenzor az 1000 Hz-es mintavételezéssel pedig rendkívüli pontosságot biztosít. A testreszabás itt sem hiányzik, hiszen nemcsak a gombokat és a dpi-t programozhatjuk (maga az egér egyébként 5 különböző profil tárolására képes), hanem a LED-világítást is. A csomagban 8 darab, egyenként 24 grammos ballaszt is található, melyekkel finomhangolhatjuk a perifériát, ami így pontosan úgy siklik majd az asztalon, ahogyan az nekünk kényelmes.

redragon-m901.jpg

Redragon H301 Siren2

A robosztusság egy gamer headset esetében sem hátrány, ugyanakkor semmi nem mehet a kényelem rovására – a H301 Siren2 szerencsére erre is komoly hangsúlyt fektet. A minőségi, extrán párnázott fejhallgatót úgy tervezték, hogy hosszú távon is kényelmes legyen a viselése, így akár játékra, akár filmezésre használjuk, a puha kialakítás miatt nem lesz okunk a panaszra.

A kristálytiszta mikrofon mellett a hangzásra is komoly hangsúlyt fektetett a Redragon, a H301 ugyanis 7.1-es élményt nyújt, elhozva ezzel a térbeli hangzást.

redragon-h301.jpg