• Bezár a Telltale Games, 25 alkalmazott marad még
  • A The Wolf Among Us második évada már nem készül el

Júniusban még nagy volt a mozgolódás a Telltale Games körül: játékmotort váltottak, és licenszeket vásároltak, éppen ezért váratlanul ért minket a hír, hogy nem sokkal a The Walking Dead: The Final Season első epizódjának megjelenése után a fejlesztő lehúzza a rolót. Technikailag ugyan még nem zár be a stúdió, egy 25 főből álló csapat még ellátja a kötelezettségeiket partnereik felé. Ez egyúttal azt is jelenti, hogy a The Wolf Among Us második évadát törölték.

Hogy pontosan mivel is foglalkoznak még, az egyelőre nem tisztázott, legnagyobb valószínűséggel a Netflix-féle Minecraft: Story Mode elkészítésében segédkeznek még, mely egyúttal felveti a kérdést, hogy a The Walking Dead: Final Season folytatódik-e, illetve jelenlegi játkaik kapnak-e még terméktámogatást?

A USGamer jelentése szerint sajnos mindkettőre nemleges a válasz, de anonim forrásokra hivatkoznak, így egyelőre hivatalos megerősítésről nem beszélhetünk. Ezen oknál fogva kéretik pletykaként kezelni, bár tény, hogy egy 25 fős csapatnál jóval nagyobbra van szükség egy epizód elkészítéséhez.

telltale-games-cry.jpg