A héten lezajlott a 2019-es E3, amely szokás szerint tele volt friss bejelentésekkel, így aki új játékokra vágyott, az tudott miből szemezgetni. Ugyanakkor azokat is meg tudjuk érteni, akiknek inkább hiányérzete volt a rendezvény után, hiszen voltak komoly hiányzók (pl. Sony, Activision), olyan fontos iparági résztvevők, akik erősen visszafogott formában voltak csak jelen (pl. EA), és magukat a játékokat is sokkal óvatosabban mutogatták a kiadók - kevesebb gameplay prezentációt láthattunk, mint bármikor az elmúlt években.

Az E3 még mindig egy fontos esemény, de vajon meddig marad így? A jelek afelé mutatnak, hogy a kiadók és a konzolgyártók egyre kevésbé szeretnék taposni egymást a reflektorfényért folyó versenyben. Ez azonban komoly aggályokat vet fel a rendezvény jövőjét illetően. Ti láttok esélyt arra, hogy az E3 jelenlegi formájában megszűnik létezni pár éven belül?

Osszátok meg velünk véleményeteket kommentben vagy a levrov@pcguru.hu címen - a legjobb, legérdekesebb írásokat visszaolvashatjátok majd a PC Guru júliusi számában!

e3-2019-levrov.jpg