A Megyék Csatája országos e-sport verseny keretein belül a hírességek is megkapták a lehetőséget arra, hogy megmutassák, mire képesek: a sztárfutam során FIFA-ban és League of Legends-ben mérhették össze tudásukat az egyes megyék képviselői.

cover20mcs8.jpg

Első körben a csapatkapitányok estek egymásnak a virtuális gyepen. Berki Krisztián (észak) és Jakabos Zsuzsi (dél) összecsapása igazán szorosan alakult, hiszen az olimpikon úszónő végül csak tizenegyespárbajban vívta ki a győzelmet. Ezt követően pedig Majka (kelet) és Horváth Tomi (nyugat) húztak stoplist, ahol az ózdi rapper diadalmaskodott 3:1-re.

mcsbanner640x360fifa.png

Az egyes égtájakat képviselő sztárcsapatok ezt követően League of Legends-ben bizonyíthattak, ahol az alábbi összeállításokban estek egymásnak a felek az Ordító Szakadékban.

  • Észak: Aradi Balázs, Szorcsik Viki, Sass Dani, Demeter Alexandra, Tőrös "Bazska" Balázs
  • Dél: Liszkai Márk, Szvoboda Bence, Kovács Helga, Kenderesi Tamás, Kiss Imi
  • Nyugat: Deego, Meggyes Dávid, Illés Fanni, Eckü, Diaz
  • Kelet: Kőváry Anett, Muri Enikő, Szepesi Tibi, Baji Balázs, Debreczeni Dóra

A győzelmet végül itt is dél és kelet szerezték meg, így elmondhatjuk, hogy mindkét égtáj kettős győzelemmel zárta a sztárfutamot. A rendezvényről lent egy videós összefoglalót is megnézhettek.

Ne feledjétek, hogy a FIFA 21 tornára továbbra is lehet még regisztrálni: nevezni a megyekcsataja.hu oldalon tudtok, ahol minden fontos információt megtaláltok a versenyről.