• Hivatalos, érkezik a Life is Strange: True Colors
  • Méghozzá a Before the Storm alkotóitól
  • Megjelenés 2021. szeptember 10-én PC-re, PS5-re, Xbox Seriesre, PS4-re és Xbox One-ra

A Square Enix már jó előre megígérte, hogy a mai napon leleplezik a Life is Strange következő részét, és állták is a szavukat, avagy nemrég bemutatkozott a Life is Strange: True Colors. Apró érdekesség, hogy a játék mögött jogi okokból már nem a számozott epizódokat jegyző Dontnod áll, helyettük a Before the Stormot készítő Deck Nine viszi tovább a franchise-t.

lis-true-colors-bejelentes-01.jpg

Az új játéknak a főszereplője Alex, egy fiatal nő, aki egy csendes kisvárosba költözik, ami elképesztően idillikus új otthonnak tűnik, egészen addig, amíg bátyja meg nem hal egy nap. Ráadásul nagyon úgy tűnik, hogy a helyiek rejtegetnek valamit a tragikus esettel kapcsolatban, és egyedül Alexen múlik, hogy kiderítse, mit. Ebben pedig barátain túl különleges képességére is számíthat, mely lehetővé teszi neki, hogy lássa más emberek érzelmeit.

A Life is Strange: True Colors teljesen új szereplőkkel, új sztorival és új paranormális képességekkel érkezik, így az előző játékok ismerete nem szükséges a megértéséhez, bár azért a Before the Storm egyik karaktere itt is feltűnik. Azt pedig, hogy ez a fejlesztőváltás mennyire tett jót a szériának, pár hónap múlva a saját szemünkkel is megnézhetjük, a Life is Strange: True Colors ugyanis 2021. szeptember 10-én debütál PC-re, PS5-re, Xbox Series X-re és Series S-re, PS4-re, Xbox One-ra valamint Stadiára. Plusz apró érdekesség, hogy a játék ezúttal nem fejezetekre osztva, hanem egyben debütál majd.