Idén a THQ egyik legjobb húzása volt az, hogy lepaktáltak a Humble Bundle gárdájával, s bagóért kínálták a felhozataluk pár nagyon is jó játékát. A vásárlók egy dolláros minimummal bármelyik programot hazavihették, ám nem mindenki fukarkodott, hiszen az átlagösszeg megközelítette a 6 dollárt, amit átlépve még extra játékokat is kaptunk.

Az akció során ötmillió dollár gyűlt össze, s noha nem tudjuk, hogy ebből mennyi vándorolt a pénzügyi gondokkal küszködő céghez, az ismeretes, hogy a részvények ára 1,18 dollárról 1,33 dollárra emelkedett, sőt 1,5 dollár is volt. Ez jó teljesítménynek mondható, hosszútávon viszont nem jelent megoldást, így a kiadó új piacok felé kacsingat, ami talán a Linux lesz.

A Humble THQ Bundle sikere felnyitotta a cég vezetőségének szemét arra, hogy a pingvines operációs rendszeren is szeretnek játszani az emberek, így elkezdték fontolóra venni annak lehetőségét, hogy az ingyenes platformra is kiadják a játékaikat. Konkrét tervek még nincsenek, de a THQ elnöke, Jason Rubin biztosított minket arról, hogy dolgoznak az ügyön.