• Február 11-én este rajtol a Homefront: The Revolution zárt bétatesztje kizárólag Xbox One konzolokon
  • A próbakör február 14-ig tart, és a kooperatív multiplayer részleget próbálhatjuk ki benne
  • Homefront teszt

Ahogyan azt korábban már felfedte a Homefront: The Revolutiont kiadó Deep Silver, ma, február 11-én veszi kezdetét a játék bétatesztje, és bár a teljes játék PC-re és PS4 konzolokra is megjelenik, a február 14-ig tartó zárt próbakör kizárólag az Xbox One tulajdonosoknak szól. A cég pedig most azt is felfedte, hogy eset 8 órától izzíthatjuk a masináinkat, hogy belevágjunk veszélyes küzdelmünkbe az Amerikát megszálló észak-koreai hadsereggel.

Merthogy a 2011-es Homefront folytatásában az Egyesült Államok jelentős része a KPA erők fennhatósága alatt áll, így a The Revolution helyszínéül szolgáló Philadelphia is, ahol elsődleges feladatunk az ellenállás megszervezése lesz, és ha ez megvan, akkor jól megtervezett gerillaakciókkal kell visszafoglalnunk a várost a milíciától. A béta során a négyfős oline kooperatív opcióba, a Resistance Mode-ba kóstolhatunk bele, ahol barátainkkal vállvetve harcolhatunk a KPA ellen az egyjátékos kampány bővebb történetéhez is illeszkedő narratív missziókat teljesítve. Hogy a béta során ezekből mennyit próbálhatunk ki, azt nem tudjuk, de a májusi megjelenéskor 12 ilyen küldetés áll majd rendelkezésünkre, amihez további 20-at ad majd hozzá a Dambuster Studios egy év alatt, ráadásul teljesen ingyenesen.

A bétateszten való részvétel egyetlen feltétele a hivatalos oldalon való regisztráció, ugyanakkor limitált férőhelyek miatt nem mindenki jut be. A Dambuster Studios arra is figyelmeztetett mindenkit, hogy ez csupán egy technikai jellegű teszt, így van esély arra, hogy különböző framerate problémákba, grafikai bugokba, esetleg elnagyolt textúrákba vagy csiszolatlan animációkba ütközzünk, és persze a szerverek és a match-making rendszer sem működik még feltétlenül hibátlanul, ám mindezeket bőven lesz ideje kijavítani a csapatnak a májusi megjelenésig.