• Augusztus 28-án érkezik a Mafia: Definitive Edition
  • Mely egy teljes remake lesz az alapoktól újjáépítve
  • Azonban a Hangar 13 nem csak modernizálja, hanem ki is bővíti az alapjátékot

A múlt héten beigazolódott az, amiről pár hónapja már pletykáltak a neten: a 2K bejelentette, hogy felújítják mindhárom Mafia-játékot Mafia: Trilogy címen. A második és a harmadik rész újrázása tegnap már debütált is (elég vegyes fogadtatással), az első részre azonban még augusztus 28-ig várnunk kell, hiszen ez nem csak egy sima remastered lesz, hanem egyből egy alapoktól újjáépített remake.

Ráadásul a jelek szerint a projekttel megbízott Hangar 13 nem érte be az alapjáték modernizálásával: Haden Blackman, a stúdió elnöke, elárulta, hogy helyenként meg is toldották egy kicsit az eredeti alkotást. Így a Mafia: Definitive Edition többek közt kibővített történettel és egy nagyobb bejárható várossal érkezik majd, de nem fognak hiányozni belőle a gyűjtögethető apróságok sem, illetve új járműként megkapjuk a motorkerékpárokat is.

Ha pedig kíváncsiak vagytok, hogy mindez hogyan muzsikál a gyakorlatban, nem kell sokat várnotok, hogy kideríthessétek: a Mafia remake a 2K Games szerint ott lesz a PC Gaming Show felhozatalában június 6-án, és itt bizony a játékmenetébe is bepillanthatunk majd.

Ti várjátok a felújítást?

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!