A DreamatrixTeam csapat műhelyében egy új játék készül, mely elsősorban a klasszikus szerepjátékok kedvelőiek szól. A Kickstarteren finanszírozott, egy mindösszesen nyolc fős csapat által fejlesztett program a Legends Of Dawn címet kapta, ami egy nyílt világban ereszti szabadjára a kalandra és dicsőségre vágyó játékosokat -- persze a sikerhez rögös út vezet, ugyanis az ellenfelekből sok van, ezek erősek, mi pedig az egész kezdetén nem éppen a helyzet magaslatán állunk. 

Kalandunk elején három faj (ember, elf, danian) közül választhatunk, majd nekivághatunk a világnak, felfedezni a három nagy várost, a sok-sok kis falucskát, illetve a katakombákat, a kriptákat és egyéb barátságtalan helyszíneket, ahol a játék sava-borsa vár minket, nevesen az ütközetek. Ezekben több mint 150 különböző, a napszak függvényében másképpen viselkedő fenevaddal nézhetünk szembe, amik ellen összesen 35-fajta harcmozdulatot vethetünk be, köztük közelharci manővereket és természetesen varázslatokat is -- 25 ezer különböző tárgyból készíthetünk magunknak fegyvereket, pajzsokat és egyéb használati tárgyakat, a három isten egyikének való áldozattal pedig extra képességekre is szert tehetünk. Egyszóval egy gazdagon kiépített, rengeteg lehetőséget és szabadságot biztosító játékkal állunk szemben.

Az egyelőre megjelenési dátum nélküli Legends Of Dawn a Kickstarter által jelentett első akadály sikeres vétele után, a Steam Greenlight rendszerében is jól vizsgázott, így a Valve piacterén is kapható lesz az ígéretesnek tűnő játék -- az igazán jó hír azonban az, hogy nyelvi gátakról nem beszélhetünk majd, miközben Narr földjét keresztül-kasul felfedezzük, ugyanis a Legends Of Dawn Brechler Zsolt (lostprophet) munkájának köszönhetően magyar felirattal fog megjelenni! Akit érdekel a program, az a hivatalos oldalon elő is rendelheti, potom 15 dollárért.

Legends Of Dawn -- Megjelenés: nem ismert -- Gépigény: CPU: 2 magos / 2200 MHz, RAM: 1 GB, VGA: SM 3.0, DX 9.0c / 512 MB, HDD: 7 GB