Februrárban ismét új tartalmak érkeznek az HBO GO kínálatába, köztük több dokusorozat. Ha hétfő, akkor folytatódik a hetvenes évek meseszerű autós csalását feltáró széria, A hölgy és az autó.

hbogo.jpg

Sorozat

 A HÖLGY ÉS AZ AUTÓ (THE LADY AND THE DALE) – 3. rész (minisorozat)

  • TV premier: március
  • Alkotók: Mark és Jay Duplass
  • Műfaj: dokumentum
  • Leírás: 104-es szoba alkotóinak dokumentumsorozata egy 1970-es évekbeli merész autós csalás történetét tárja fel. Elizabeth Carmichael azzal vált híressé, hogy az 1970-es évek gázválsága idején üzemanyag-takarékos háromkerekű járművet dobott piacra. Ahogy a hölgy megnyerte üzleti ötletének a nagy autógyártókat és befektetőket, egy titokzatos, sok szálon futó rejtély kezdett körülötte kibontakozni, beleértve az autó technológiáját és Carmichael meglepő múltját is. A sorozat egy különleges vállalkozónő színre lépésének, fejlődésének és bukásának portréja, és egyben a csalás, a család és az identitás egyedülálló története.

the-lady-and-hbo-miniseries.jpg

Filmajánló

HALLALI (2019)

  • TV premier: Cinemax
  • Műfaj: krimi / dramedy
  • Leírás: Gerben Kooistra liberális politikust ideiglenesen egy kisváros polgármesterévé választják, ami épp kapóra jön neki, hogy időt nyerjen egy magánügyének megoldására. Hamarosan azonban rájön, hogy a határmenti városka a kábítószer-csempészek központja, élükön a vén róka bűnözővel, Toontje van Wanrooijjal. Ami Gerben számára kezdetben könnyű feladatnak tűnt, rövidesen veszélyes küldetéssé válik, ugyanis rájön, hogy meg kell küzdenie Toontjével, hogy visszatérjen a csúcsra. Közben a polgármester fia beleszeret Toontje unokájába, és csupán egy hajszál választja el attól, hogy felfedezze Gerben titkának valódi természetét.

SZÁMKIVETETT (1997)

  • Rendező: Robert Zemeckis
  • Szereplők: Tom Hanks, Helen Hunt
  • Leírás: Chuck Noland (Tom Hanks) remekül egyensúlyoz a barátnőjéhez, Kellyhez (Helen Hunt) fűződő romantikus kapcsolata és a FedEx rendszermérnökeként végzett karrierje között. Ám karácsonykor egész élete megváltozik, mikor a hazafelé tartó repülőgéppel a tengerbe zuhan. Egy elhagyatott kis szigeten reked, ahol csak néhány dolog emlékezteti a civilizációra: a roncsok között lebegő pár FedEx csomag. Chuck idővel felfedezi, hogyan kell ételt és vizet találni, menedéket teremteni, tüzet rakni, de ahogy telik az idő, a legnehezebb csatát a magány ellen vívja. Négy évvel később Chuck a csodával határos módon megmenekül, de amikor végre hazaér, rádöbben, hogy mindaz, amihez ragaszkodott, beleértve Kellyt is, drámai módon megváltozott.

tomhankszemeckisfilmhbo.jpg

Itt láthatjátok a hétvégi premiereket.