• Hayek és Baldwin egy csődbe jutott házaspárt alakítanak, akik mindent megtesznek, hogy újra pénzhez jussanak
  • A Heavy túra hobbibandája meghívást kap egy neves norvég fesztiválra, ám a szomszédos országba való átjutás nem megy olyan könnyen
  • A Meztelen befutó főhőse focimeccsekre befutó embereket használ sportfogadásra, hogy pénzt szerezzen

Ezen a héten a megszokottnál kevesebb film, három vígjáték érkezik csupán a hazai mozikba. Az egyetlen hollywoodi produkció közülük a Salma Hayek és Alec Baldwin főszereplésével készült Amit nem akarsz tudni a szüleidről. Fred Wolf (A házinyuszi; Nagyfiúk; Fekete bárány) filmjének főhőse egy teljesen eladósodott házaspár, akik nem akarják bevallani az igazságot sem ismerőseiknek, sem egyetemista lányuknak.

alecbaldwin-salmahayek.jpg

Ma debütál a Heavy túra című zenés vígjáték is, aminek főhőse egy finn falu zugbandájának énekese. A metálzenekar már tíz éve próbál együtt, fellépésük azonban még soha nem volt. Véletlenül hallja meg őket egy híres norvég fesztivál főszervezője, és azonnal meg is hívja a fiúkat egy fellépésre. A banda legnehezebb feladata azonban nem a fellépés, hanem a Norvégiába való átjutás lesz.

Meztelen befutó címen érkezik egy sport tematikájú bohózat is. A svájci film főhőse egy gimnáziumi tanár, aki múzeumot nyit Gottfried Keller író tiszteletére, ám merész álma hatalmas pénzügyi csődbe juttatja. Hogy kimentse magát szorult helyzetéből, elkezdi sportfogadásokra használni a focipályákra befutó embereket. Látványos ötlete azonban csak még mélyebbre löki őt.