• A Toy Story 4-ben Bonnie elveszti új játékát, a visszatérő régi szereplők pedig igyekeznek meglelni őt
  • A Gyerekjátkról írt kritikánkat itt olvashatjátok
  • A Casanova - Az utolsó szerelemről írt kritikánkat itt olvashatjátok

A múlt heti sovány kínálat után ezúttal színesebb felhozatal várja a hazai mozinézőket. Ma debütál az ikonikus Toy Story széria negyedik része. Az új epizódban Bonnie elveszti villából eszkábált játékát, Forky-t, ő ugyanis jobb szeretne evőeszköz lenni, mint egyszerű játék. Társai mindent megtesznek a kis Forky felkutatásáért, akciójuk során pedig egy korábbi ikonikus karakter is újra feltűnik a vásznon.

ter.jpg

A horror szerelmeseinek is tartogat valamit a hétvége: mától látható Don Mancini 1988-as klasszikusának a remake-je. Chucky ezúttal Mark Hamill és Aubrey Plaza családját veszi célba. Kritikánkat itt olvashatjátok.

mv5bzmnkmtrkzjutndu4ys00yjiylwjlntctytzhodu1yzlmzjfmxkeyxkfqcgdeqxvynjq4ode4mzqv1sx1777cr001777740al.jpg

A romantikus kosztümös történelmi mozik örökségét folytatja a Casanova - Az utolsó szerelem. A legendás nőcsábász hódításai helyett régi plátói szerelméről beszél egy fiatal lánynak. Kritikánkat itt olvashatjátok.

casanovautolsosszerelem2.jpg

Charlize Theron és Seth Rogen főszereplésével bemutatják a Csekély esély című romkomot, aminek főhőse az elnökválsztáson induló külügyminiszter és gyerekkori újságíró ismerőse, akit felkér beszédírójának. A kettejük között szövődő szerelem mellett betekintést nyerünk a politika világába, Jonathan Levine rendezése társadalomkritikus műként is értelmezhető.