• Május 24-én jelenik meg a Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants in Manhattan
  • PC, Xbox One, Xbox 360, PlayStation 4, és PS3 platformokon egyaránt megjelenik a program
  • Új trailer is érkezett

Az alakváltó Transfromersek ádáz csatáját követően újabb gyerekkori kedvencünk videojátékos feldolgozására vetette rá magát a Platinum Games, mellyel hamarosan el is készül a csapata, a kiadó Activision ugyanis bejelentette, hogy május 24-re tűzte ki a Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants in Manhattan premierjének napját minden érintett platformon, így PC, Xbox One, Xbox 360, PlayStation 4, és PS3 gépeken egyaránt.

A szikár bejelentéshez egy mozgalmas trailer is érkezett, amin főként a játék főellenfeleit vehetjük szemügyre, akikből bizony akad majd bőven, hiszen Bebop, Rocksteady, Armaggon, Krang, Karai, és maga a Zúzó is legyűrésre vár. A program amúgy nem csupán egyjátékos kampánnyal, hanem négyfős kooperatív multiplayer szekcióval is kényezteti a játékosokat, így akár barátaink oldalán (és hosszú vitákat követően, hogy melyik teknőcöt ki irányítsa) is nyakunkba vehetjük Manhattan számos küldetéssel zsúfolt, nyitott világát. A harcok során azonban nem csak a tini nindzsák egyéni képességeinek kiaknázása, hanem az összehangolt csapatmunka is roppant fontos lesz, főként a már említett boss-ok esetében, akik bitang erős támadásokkal és extra felszerelésekkel felvértezve igyekeznek majd minket visszakergetni a csatornába.

A cel-shading grafikával megálmodott program látványvilága a Mateus Santolouco által illusztrált füzetekét idézi, a története pedig a több Teknőc-képregényt is jegyző Tom Waltz tollából származik. Mindez a Platinum Games-re jellemző villámgyors, dinamikus, és kombókra épülő harcrendszerrel ötvözve elég jól hangzik, pár hét múlva pedig már magunk is meggyőződhetünk róla, hogy valójában mennyire lett izgalmas a mutáns elegy.