Az Assassin's Creed film forgatása már befejeződött, Michael Fassbender elmondta, hogy a film olyan lesz, mint a Mátrix, de még egy trailert sem láttunk a decemberben mozikba kerülő filmről. Nem tudjuk, hogy milyen lett, de a stúdió annyira bízik az alkotás sikerességében, hogy már elkezdték a második felvonás előkészítését, írja a The Tracking Board. 

"Nem meglepő, hogy elkezdték lefektetni a folytatás alapjait, mert a produkció egy nemzetközi megjelenést jelent mind a játéknak, mind Fassbendernek. A szkeptikusok nemcsak bizalmat láthatnak ebben a lépésben azok részéről, akik befektettek ebbe a filmbe, de egyúttal azt is, hogy az eddigi adaptációkkal ellentétben az Assassin's Creed mozi nemcsak működhet, de prosperálhat is."

Az eddigi játékokból készült filmek nem lépték túl a gyenge középszerűséget, noha már több mint 20 éve forgatnak a stúdiók adaptációkat. Ezek közül anyagilag a legsikeresebb a Prince of Persia volt, de értékelésben a 36%-on állt meg a Rottentomatoes oldalán. 

A New Regency és az Ubisoft joggal bízhat abban, hogy vállalkozása sikeres lesz, mert a produkciós csapatban olyan színészek/alkotók vannak, akik már több díjat is nyertek. A rendező Justin Kurzelnek 7 díja és 16 jelölése van, Marion Cottilard Oscar díjat és Golden Globe-ot is nyert Edith Piaf megformálásáért, Michael Fassbendernek két Oscar (12 év rabszolgaság, Steve Jobs), és 125 más jelölése, valamint 69 egyéb díja van, de Jeremy Irons is nyert már arany-szobrot. Az Ubisoft neves gárdát trombitált össze, ha a forgatókönyv és a megvalósítás is jó lesz, nagy baj már nem lesz.

Ti mit gondoltok a dologról?

ac-movie.jpg