• Doug Liman lesz a rendezője Tom Cruise új projektjének
  • A filmet részben az űrben forgatnák

Eleinte azt hihettük, hogy Tom Cruise felvetése, miszerint szívesen forgatna az űrben a SpaceX segítségével nem több egy őrült ötletnél, most azonban úgy tűnik, hogy a projekt ténylegesen is megvalósulhat, miután előbb a NASA jelezte, hogy készen állnak az együttműködésre, nemrég pedig kiderült, hogy már rendezője is van a filmnek.

mar-a-rendezoje-is-megvan-tom-cruise-uj-filmjenek-melyet-az-urben-forgatnanak.jpg

A direktor nem más, mint Doug Liman, aki A holnap határa és a Barry Seal: A beszállító esetében már dolgozott együtt az amerikai színésszel. Sőt, az űrben forgatott film ötletét is közösen ötlötték ki, Liman pedig már el is készítette a forgatókönyv első vázlatát.

Hogy ténylegesen mikor kezdődhet el a projekt előkészítése, azt nem tudni, hiszen Cruise jelenleg még a Mission: Impossible hetedik és nyolcadik részén dolgozik, melyek forgatását erősen korlátozta a koronavírus-járvány. Emellett a rendezőnek és Cruise-nak van egy másik közös projektje Lunar Park címmel, mint ahogy A holnap határa folytatása is tervbe van véve, mindketten sűrű menetrendnek néznek tehát elébe, ha ez végül tényleg mind megvalósul.