• Idén is szóba kerül a Diablo 4 a BlizzCon kapcsán
  • Most egy művészeti kötet reklámja árulkodik

A tavalyi, diplomatikusan fogalmazva is csalódást keltő Blizzcon után már nem nagyon merünk reménykedni abban, hogy az idei műsoron maradéktalanul örülni fogunk. Az már csak hab a tortán, hogy az elmúlt hetekben a Blizzard körüli botrányok nem igazán csillapodtak... ettől függetlenül a szóbeszéd már megint megindult, hogy idén talán ott lesz a Diablo 4, pláne, hogy a Blizzard tavaly ezt már el is mondta egyszer.

Mindezt egy, a Diablo-univerzummal kapcsolatos művészeti album reklámszövege indította be, mely a német Gamestar magazin kezébe jutott és úgy hangzik, hogy:

“Több, mint 500 művészeti alkotással a Diablo, Diablo II, Diablo III és DIablo IV játékokból, ez a könyv számos említésre méltó alkotást mutat be a Blizzard entertainment ikonikus akció-szerepjátékából, mely generációknak okozott örökké tartó rémálmokat”

Az album megjelenése pedig november 3, ami egyébként a Blizzcon 2019 vége is. A kórushoz csatlakoznak többen is, van, aki azt is tudni véli, hogy a Diablo 2 remastered és a Diablo 4 is bejelentésre/leleplezésre kerül idén.

diablo-fodevil-4.jpg

A Blizzard lőtt pár öngólt az elmúlt években, de a Diablo 4-gyel mindent kijavíthatnak. Ha érdekel a Diablo 4, megtalálod a Konzolvilág kínálatában.