• Új Street Fighter 6 részleteket fedett fel a Capcom
  • Már elérhető a játék demója is

Ahogy azt a kiadó korábban beharangozta, lezajlott a bő fél órás Street Fighter 6 Showcase, melynek házigazdája Lil Wayne volt, és részeként rengeteg új részletet megtudhattunk a széria 2023. június 2-án érkező folytatásáról. A előadás részeként újabb betekintést kaphattunk a tartalmas World Tour módba, melyben saját avatárunkkal utazhatjuk be a világot és csaphatunk össze a ringekben, de fény derült arra is, hogy a játék első évének új karakterei között lesz Rashid (2023 nyara), A.K.I. (2023. ősze) Ed (2024 tele) és Akuma (2024 tavasza).

Bemutatkoztak továbbá olyan újdonságok is, mint a Battle Damage Feature, melynek részeként a karakterek izzadtabbak lesznek és sérülések jelennek meg a testükön az összecsapások során, bár ez a lehetőség csak egyes offline játékmódokban lesz elérhető. Ha mindez nem lenne elég, a Street Fighter 6-ot már bárki kipróbálhatja, ugyanis PlayStation 5-re és PlayStation 4-re megjelent a demója, mely 2023. április 26-án, azaz csupán pár nap múlva PC-re és Xbox Series X/S-re is elérhető lesz.

A Street Fighter 6 kihagyhatatlan darab mindenki számára, aki él-hal a verekedős játékokért! Ha érdekel a játék, megtalálod a Konzolvilág kínálatában.