Habár ebben a hónapban egyértelműen a teszteké a főszerep, ennek ellenére a bemutatórovatnak sem kell szégyenkeznie, hiszen olyan címeket volt szerencsénk kipróbálni, mint a Risen 2: Dark Waters, vagy épp a Tera és Yesterday, és még jutott időnk arra is, hogy bekukkantsunk a javában készülő Far Cry 3 és a Borderlands 2 kulisszái mögé -- utóbbi esetében még a fejlesztőket is sikerült megszólaltatni, így közvetlenül tőlük értesülhettek az idei év egyik legjobban várt FPS-ének részleteiről.

GURU Extra ***A hírek popupjaGURU Extra ***A hírek popupjaGURU Extra ***A hírek popupja

Ahogy a bevezetőben is említettük, igazi játékcunami volt februárban, és a hálónk jó pár érdekes darabot fel is fogott, így sikerült összesen 24 tesztet sűrítenünk a magazinba. Az olyan nagy nevek mellett, mint a Mass Effect 3 és az Alan Wake, jutott még hely a Total War: Shogun 2 legújabb önálló kiegészítőjének, a PC-s Rayman Originsnek, a különleges Dear Esthernek, az online küzdelmeket kínáló Gotham City Impostorsnak, és még egy tucat másik címnek -- a teljes listát IDE KATTINTVA találhatjátok meg.

Mass Effect 3 JátékképekAlan Wake JátékképekRayman Origins Játékképek

E havi teljes játékunk az Arcania: Gothic 4, ráadásul teljes magyar felirattal (melynek minőségét ]{redenc közreműködése is garantálja). Üröm az örömben, hogy a játék több mint nyolc giga helyet foglal, így más már nem nagyon fért fel a DVD-mellékletre. Viszont így sem maradtok videotesztek nélkül, a YouTube csatornánkra és ide a PGO-ra is szép sorban felpakoljuk a februári termést, ami összesen 8 új mozgóképes tesztet jelent. Az aktuális teljes játékunkról külön cikkünkben olvashattok bővebben.


PC GURU MAGAZINT A WEBSHOPBÓL!


Kényelmes típus vagy, esetleg a te lakhelyeden nem kapható a friss PC Guru? Itt a megoldás, hiszen már a PC Guru Webshopból is megrendelheted a kedvenc magazinodat. Csak pár kattintás (átutalásos vagy bankkártyás fizetés), és 2-3 nap múlva már ott is van a postaládádban a legújabb (vagy valamelyik korábbi) PC Guru. Ha szeretnéd a neten keresztül megrendelni a Gurut, akkor elég IDE KATTINTANOD.

PC GURU DIGITÁLIS FORMÁBAN!


A PC Guru már nem csak az újságárusoknál érhető el, de digitális formában is, a DIMAG rendszerén keresztül (amely elérhető asztali gépen és mobil platformokon is). A magazin péntektől (12.03.16.) megvásárolható DVD nélkül (995 Ft) vagy letölthető DVD-melléklettel (1495 Ft) is. A legújabb digitális PC Guru már külső és belső linkeket, galériákat és 7 videotesztet is tartalmaz!

Gotham City Impostors baki

Egy technikai malőr miatt a magazin 54. oldalán található Gotham City Impostors tesztünkbe hibás értékelések kerültek. A játékot tesztelő Chris a grafikára 75%-ot, a hangra 70%-ot, míg a játékélményre 50%-ot adott, a játék végső értékelése pedig 65%. A hibáért elnézést kérünk minden olvasótól!