• Margot Robbie lesz a következő Ocean’s Eleven film főszereplője
  • A rendező Jay Roach (Botrány, Apádra ütök, Austin Powers-filmek)
  • Az 1960-as évek Európájában játszódik a cselekmény
  • Jövő tavasszal kezdődhet a forgatás

A járvány kitörése óta kizárólag Harley Quinn szerepében láthattuk Margot Robbie-t (a DC karakter egyébként saját sorozatot kap Gotham City Sirens címen), a következő években azonban több izgalmas produkcióban is megjelenik majd a harmincegy éves ausztrál színésznő. Parádés színészek mellett játszik David O. Russell Amsterdam című bűnügyi filmjében, hamarosan Barbie bőrébe bújik, illetve leszerződött egy új Ocean’s Eleven epizódra, tudta meg a The Hollywood Reporter.

Az egyelőre cím nélküli filmet Jay Roach rendezi, aki a 2019-es Botrányban dolgozott együtt Robbie-val, korábban pedig bornírt vígjátékaival, az Apádra ütök- és az Austin Powers-filmekkel hívta fel magára a figyelmet. Az idén jelentős változásokat eszközölő Warner hétpecsétes titokként őrzi Carrie Solomon debütáló forgatókönyvét. Pusztán annyit tudunk a történetről, hogy az 1960-as években játszódik majd Európában. Tom Ackerley, az Ígéretes fiatal nő, az Én, Tonya és a Barbie producere segíti a munkálatokat. Névtelen források szerint jövő tavasszal kezdődhet a forgatás.

new-margot-robbie-and-jay-roach-split-getty-h-2022.jpg
(A kép forrása: THR)

2001-ben debütált az első Ocean’s film Steven Soderbergh rendezésében. Az 1960-as Rat Packet újragondoló heist-vígjáték (vagyis caper) egy frissen szabadult jóképű tolvajt és specialistákból verbuvált csapatát követi, akik három Las Vegas-i kaszinó kirablására szövetkeznek. Az ezredfordulós mozi hatalmas sikert aratott, két folytatás követte, 2018-ban pedig elkészült női remake-je.