• Továbbra is tervben van a crossplay funkció a Marvel's Avengers esetében
  • Annak ellenére, hogy tartalmilag nem fognak egyezni az egyes verziók

Nagy port kavart a bejelentés, miszerint Pókember kizárólag a Marvel's Avengers PS4- és PS5-verziójában fog szerepelni, ráadásul további exkluzív tartalmak is várhatóak. Ez azt jelenti tehát, hogy az egyes verziók tartalmi szempontból nem fognak teljesen megegyezni, a fejlesztők szerint azonban ez nem változtat azon, hogy továbbra is szeretnének crossplay funkciót.

marvels-avengers-az-exkluziv-pokember-nem-befolyasolja-a-crossplayrol-szolo-terveket.jpg

A Crystal Dynamics már korábban megerősítette, hogy a generációk közötti váltás lehetséges lesz, tehát PS4-ről PS5-re, illetve Xbox One-ról Xbox Series X-re gond nélkül átugorhatunk majd, de elmondták azt is, hogy szeretnének crossplay lehetőséget is. És bár jelen pillanatban még nincs ilyen téren előrelépés, vagyis a platformok közötti multiplayer és mentésmegosztás továbbra is csak a tervek között szerepel, a fejlesztők annyit elárultak, hogy az exkluzív tartalmak nem befolyásolják ezt.

A stúdió feje, Scot Amos egyébként úgy látja, hogy kár fennakadni egyetlen dolgon, hiszen ott volt például a Hawkeye bejelentés is, amely mindenkit érint, és várhatóak bőven még újdonságok, hiszen több száz óra új tartalommal készülnek a megjelenés utánra, még több karakterrel.