Tegnap kiderült, hogy az eddig bemutatott Bosszúállók mellett Pókember is ott lesz a Marvel's Avengers karakterei között, de nem minden minden platformon, a közkedvelt és barátságos szuperhős ugyanis csak a PS4- és a PS5-verzióban fog szerepelni. A Kinda Funny házigazdája, a bennfentes információkat előszeretettel megosztó Imran Khan pedig most azt állítja, hogy bőven számíthatunk még hasonlóra.

az-exkluziv-pokember-meg-csak-a-kezdet-meg-tobb-kizarolagos-tartalom-varhato-ps5-on.jpg

Nemrég a Final Fantasy 16 kapcsán is felmerült, hogy lesz valamiféle PlayStation-exkluzivitás, és úgy tűnik, hogy több ilyen bejelentés is várható a jövőben:

"Ha dühítő ez számotokra, akkor javaslom, hogy tartalékoljátok az energiáitokat, mert a következő év kész maraton lesz ilyen szempontból"írta Khan.

Amikor arról kérdezték, hogy a Microsoft esetében is lehet-e számítani hasonlóra, akkor Khan azt mondta, hogy nem ismeri az ő terveiket, de a Sony biztosan sok ilyennel készül. Nagyon agresszív stratégiára számíthatunk tehát a japán gyártótól a következő generációban – már ha igazak a híresztelések.