A hivatalos leleplezést talán pont a március 23-án kezdődő Game Developer's Conference-en ejtik meg, hiszen a BioWare emberei egy hatvanperces prezentációt terveznek a Mass Effect 2-ről. Az előadáson a cég projektmenedzsere, Corey Andruko, és a vezető technikai tervező, Dusty Everman elmeséli a látogatóknak, hogy milyen nehézségekbe ütköztek a Mass Effect fejlesztése során, majd -- remélhetőleg egy videó társaságában -- bemutatják, hogy a korábban szerzett tapasztalataik alapján hogyan tették hatékonyabbá, és nem utolsósorban költségkímélőbbé a Mass Effect 2 pályáinak készítését.

Azonban ne feledjük, a játékot még hivatalosan nem jelentették be, és ez sem egy száz százalékig biztos információ -- igaz, a GDC hivatalos oldalán olvastam --, de a tavalyi sikereket elnézve nem volna meglepő, ha készülne egy folytatás, de reméljük, a két hónap múlva induló rendezvényen, ha nem is mindenre, de legalább néhány részletre fény derül.

Kiegészítés: Az, hogy már készül a folytatás, egészen biztos, nem olyan rég volt kint az egyik EA-s barátom Varsóban, ahol belső tájékoztatást tartottak a Bioware 2 új játékáról, a Dragon Age: Origins-ről, és a Mass Effect 2-ről. Már mozgóképet is látott ez utóbbi legelejéből, de nyilvánvalóan ennél többet nem mondhatott.- Darths