Ma sem maradhatunk Mass Effect nélkül, vészesen közeledik a megjelenés időpontja, az EA marketingessei gondoskodnak róla, hogy minden napra jusson egy vagy több videó, hír vagy infómorzsa. Jelentem, mostanra már a macskám is tudja, mi az a Mass Effect, úgyhogy jó munkát végeznek. De gondolom aligha érdekelnek bárkit is a dagadt szőrcsomó macskánfölötti képességei, ráadásul nemigen kötődnek a hírhez, úgyhogy fordítsuk komolyabbra a szót.

Tegnap láthattuk Jaal bemutató videóját, most pedig a legénység egy újabb tagján a sor, aki nem más, mint Nakmor Drack, a Krogan. A múltkorival ellentétben a mostani leleplezés – leszámítva a szereplőt és pár röpke jelenetet – nagyjából spoilermentes.

Drack, akár a többi Krogan, nem riad vissza egy jó kis csetepatétől, nyersessége és durvasága azonban nem csak a harcok során mutatkozik meg, Nem mindenkivel jön ki jól, de a maga módján szerethető, még ha modora és őszintesége nem egyszer ad félreértésre okot. Lojalitása és elszántsága azonban a csapat nélkülözhetetlen tagjává teszi, Corával és Jaallal való évődései, korából adódó száraz humora további színt visz az unalmasnak koránt sem nevezhető kalandba.