Fontos nap a mai a Mass Effect: Andromeda rajongóinak, mivel ma élesedik az 1.06-os frissítés, ami rengeteg idegesítő bakitól szabadítja meg a játékot. Javulnak a játék (korai szakaszánál látható) átvezetők. A többször használható, folyamatosan frissülő dialógus opciókat többé nem jelöli szürkével a játék. Valamint SAM többé nem fog minket megviccelni azzal, hogy egy nem létező új email érkezéséről értesít minket.

A többjátékos mód egyensúlya is javult, továbbá a teljesítmény és a stabilitás is fejlesztéseken esett át (rá is fért mindkettőre). A feliratok olvashatóbbak lettek, a Nexus maximális szintje pedig 29-esre emelkedett. Az egyjátékos mód egyensúlya is jobb lett, legalábbis a komolyabb nehézségi szinteknél. Ráadásul a program mostantól többször ment majd automatikusan.

A grafikai opciók között állítható lett a Depth of Field és a Motion Blur. Emellett most már nem járhatunk egyszerre Peebee-vel és Vetrával, vagy Peebee-vel és Corával. A Nomad Shield Craftolásos küldetés is teljesíthető lett. Az is jó hír, hogy a Voelden található meteorit scannelése után már nyugodtan elhagyhatjuk az érintett területet anélkül, hogy a kapcsolódó küldetés ettől teljesíthetetlenné válna. A többi részletet itt olvashatjátok el.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!