• A Mass Effect: Andromédához már a megjelenése napján több update érkezett.
  • Csütörtökön érkezik az 1.05-ös frissítés, ami rengeteg kellemetlenséget kiküszöböl majd.
  • Nem csak egyes hibák fognak eltűnni, hanem apróbb hasznos újdonságokat is kapunk.

A Mass Effect: Andromeda közel sem egy tökéletes játék, de a BioWare tartja magát az ígéretéhez, és folyamatosan a játék javításán, kibővítésén munkálkodik. A cég vezérigazgatója, Aaryn Flynn bejelentette, hogy csütörtökön érkezik meg a játékhoz az 1.05-ös update, ami ráadásul elég tartalmasnak ígérkezik.

A bolygók közötti utazást átugorhatjuk, az inventory limitje bővítve lesz, és az asari és ember karakterek is szebb szemmel tekintenek majd ránk. A remnant decryption key ára alacsonyabb lesz, és több kereskedő kínálatában találhatjuk majd meg, mint eddig. Ryder sem fog többé olyan idétlenül futni, ha cikcakkban haladunk vele. Továbbá a matchmaking is használhatóbb lesz.

A patch többi részletével itt ismerkedhettek meg. A bejelentés alatt az is kiderült, hogy mire számíthatunk az elkövetkező hónapok során érkező foltozások megjelenésekor: először is a karakterünk megjelenését jobban az igényeinkhez igazíthatjuk majd. Az átvezetők hiányosságai, valamint az animációk is korrigálva lesznek.

A stabilitás és teljesítmény javulása sem marad majd el, és további ingyenes kozmetikai tárgyakkal is kiegészíti majd az egyjátékos módot a kanadai csapat. A kooperatív módhoz pedig újabb APEX missziók, pályák, karakterek és fegyverek jönnek. Aaryn szerint mindez csak a kezdet, és nem fogják magukra hagyni a Mass Effect: Andromeda rajongóit.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

Ti elégedettek vagytok a BioWare hozzáállásával? Na és a jelenlegi, 1.04-es verziójú játékkal?