Valószínűleg a legtöbb játékos már kipróbálta a Mass Effectet, ami vitathatatlanul jól sikerült, sőt díjakat is kapott, de biztosan vannak olyanok, akik mind máig nem játszottak ezzel a kitűnő akció-RPG-vel, de ezt a problémát hamarosan könnyedén megoldhatják, hiszen úgy hírlik: február 10-én jelenik meg a játék kétlemezes extra kiadása.

A csomagra a Gamestop áruházlánc hivatalos oldalán bukkantunk, és az ottani leírás szerint a 20 dollárunk fejében megkapjuk magát a játékot, mellé a Bring Down The Sky kiegészítőt, továbbá különböző zenei anyagokat, "Így készült" videókat, és egy hivatalos galériát is, azonban a csomag egyelőre csak Xbox 360-ra elérhető -- de nem lepődnénk meg, ha a későbbiekben egy hasonló, PC-s verzió is felbukkanna, de addig is a CD projekt jóvoltából még egy rövid ideig akciós áron beszerezhető a játék.

A konzoloknál maradva érdemes megemlítenünk, hogy a Second Story Gamer portál egyik forrása szerint az EA idén nyáron PlayStation 3-on is meg fogja jelentetni a Mass Effectet, majd később a trilógia többi részét is, de az még nem tudni, hogy a különböző verziók egy időben, avagy egymáshoz képest valamekkora késéssel jelennek-e meg. A döntés amúgy logikus, hiszen a cég szeretne a játékaiból minél több pénzt kisajtolni, ezt pedig úgy teheti meg, ha a lehető legtöbb platformon jelentetik meg azokat.

Úgy tudjuk, a PS3-as verzió hivatalos bejelentését a március végén kezdődő GDC-n fogják megejteni, de a fejlesztő BioWare még nem kommentálta a híresztelést, így maradjunk annyiban, hogy ez egy nagyon is valószínű pletyka.