• Megérkezett a Pokémon Go "Go Beyond" nevű frissítése
  • 50-re nőtt a level cap és új Pokémonokat is kapunk

A bevételek tekintetében továbbra is szárnyal a Pokémon Go, de az új tartalmak sem maradnak el: olyannyira, hogy megérkezett a legújabb, "Go Beyond" névre hallgató frissítés a mobilos AR-játékhoz, ami rengeteg újdonságot tartalmaz.

A legfontosabb változtatás, hogy a level cap 40-ről 50-re nőtt, 40-es szintig pedig nagyjából kétszer olyan gyorsan lehet eljutni, mint eddig – sőt, az év végéig minden elkapott szörnyért dupla XP jár. Aki még 2020-ban elér 40-ig, az megkapja a Legacy 40 Trainer címet, ami mellé exkluzív jutalmak is járnak, mint például egy Gyarados sapka.

massziv-frissitest-kapott-a-pokemon-go-uj-szornyekkel-es-10-uj-szinttel.jpg

Lényeges újdonság még a szintek kapcsán, hogy a 41-50 tartományban nemcsak az XP fog számítani, hanem bizonyos feladatokat is el kell végeznünk a szintlépéshez. A Level 41 feltétele például 30 Raid megnyerése, 5 Gold medál megszerzése, 200 Pokémon elkapása egy nap alatt és egy Legendás Pokémon 20 alkalommal történő felerősítése.

December 2-től az első hatodik generációs Pokémonok is bekerülnek játékba a Kalos régióból, szám szerint 16 darab, köztük Chespin, Fennekin vagy éppen Froakie. December 8-ig pedig egy speciális esemény is lesz a játékbon belül, mely alatt sokkal gyakrabban jelennek majd meg ezek az új szörnyek.

Fontos újdonság még az évszakok bevezetése, melyek – akárcsak a valóságban – háromhavonta fognak váltakozni. Ez pedig kihatással lesz a felbukkanó Pokémonokra is, minden évszakban más lesz ugyanis a szörnyek előfordulási valószínűsége, Deerlingből pedig több változat is megszerezhető lesz.