A hazai Xbox Live ugyanazt az élmény nyújtja, mint az Egyesült Államokban, Angliában vagy bármelyik másik támogatott régióban, tehát videók, letölthető tartalmak és demók várnak minden érdeklődőt, ha pedig az arany előfizetést választjuk, további extrákhoz jutunk, melyek közül kiemelkedik a többjátékos mód elérése, illetve a Kinect periféria által biztosított, újszerű élményt nyújtó videochat.

Természetesen az átállás fájdalommentes és pofonegyszerű, ráadásul a játékosnév (Gamertag), a játékos pontszáma (Gamerpoints), az eredmények (Achievements), az időadatok és a barátok listája változatlan formában kerülnek át a honosított fiókba. A meglévő LIVE Arany fiókok előfizetéseinek hátralévő ideje (a következő hónapig kerekítve) a honosított fiókkal továbbra is felhasználható marad. A konzol merevlemezére korábban letöltött és elmentett tartalmak (avatar kiegészítők, LIVE Arcade játékok és zeneszámok) pedig szintén felhasználhatók maradnak.

Érdemes még tudni, hogy a Microsoft egy speciális magyar avatar kiegészítővel, egy pulikutyával kedveskedik mindenkinek, aki 2011. január 11-ig Xbox LIVE Gold előfizetést vásárol, és azt érvényesíti, vagy a már meglévő Arany előfizetését magyarra állítja át. Továbbá minden felhasználó, aki honosítja az Xbox LIVE fiókját, Microsoft Pontot kap ajándékba. Akik előzőleg már vásároltak bármilyen Xbox LIVE tartalmat, 1600 Microsoft Pontotot kapnak, akik pedig csak ingyenes szolgáltatásokra használták fiókjukat, 800 Microsoft Pontotot fognak ajándékba kapni. Érdemes azonban sietni, hiszen az ajánlat csak korlátozott ideig lesz elérhető!

GURU Extra ***A hírek popupjaGURU Extra ***A hírek popupja

Átregisztrálás a magyar Xbox Live-ra:

1. Jelentkezz be az Xbox Live-ra, és keresd meg a My Account Page oldalt
2. Kattints az Account Region opcióra.
3. Válaszd ki Magyarországot.
4. Kövesd a megjelenő utasításokat.
5. Olvasd el és fogadd el a Felhasználási feltételeket.
6. Válaszd ki a tagsági fokozatodat: Arany vagy Ezüst.
7. Ha Arany tagságot szeretnél, a hitelkártyaadataidat is meg kell adni.

Fontos tudni:

12 (+2) hónapos Xbox Live Arany előfizetés: 16.999 forint. Vásárláskor a legjobb Xbox LIVE Arcade játékok egyikét adjuk ajándékba, amíg a készlet tart! (az akció a készlet erejéig érvényes és csak a hivatalos partnereinknél lesz elérhető!)

12 + 2 havi Xbox Live Arany előfizetés 33%-kal olcsóbban: Call of Duty: Black Ops szoftver, gépcsomag, valamint bármelyik Xbox 360 csomag vásárlása esetén a 12 + 2 hónapos Live Arany előfizetés árából 33% kedvezményt kapsz valamint megkapod a fent említett Arcade játékot is!

3 hónapos Xbox Live Arany előfizetés ára: 5999 forint

Microsoft pontok: 800 Microsoft pont: 3499 forint. 2100 Microsoft pont: 8499 forint.