A Rockstar ma bejelentette, hogy a Max Payne 3 megjelenését megelőzően a Marvel Custom Solutions közreműködésével digitálisan, illetve limitált példányszámban, nyomtatott formában is ki fognak adni egy háromrészes előzményt a játékhoz. A Dan Houser és Sam Lake által írt trilógiában a sorozat első két részében történt, eddig feltáratlan eseményekkel ismerkedhetünk meg, melyek közrejátszottak abban, hogy kedvenc nyomozónk Dél-Amerikába került, valamint Max korai éveibe is bepillantást nyerünk.

A sorozat első részét, az After the Fall című füzetet pár hétig ingyenesen lehet majd letölteni a Rockstar Newswire-ről, a játék hivatalos oldaláról, illetve pár egyéb, képregényes portálról. Pontos megjelenési dátum és menetrend viszont még nincs.

Max Payne 3 előzményképregény van úton

További Max Payne-nel kapcsolatos hír, hogy akik az Amazonon rendelik elő a játék digitális PC-s kiadását, kapnak egy 10 dolláros ajándékutalványt, valamint a multiplayer módhoz egy fegyver- és karakterpakkot, megnövelt fájdalomcsillapító-kapacitást, illetve egy klasszikus avatart.