Konzolokra egy ideje már kapható, a jövő héten, augusztus 9-én pedig PC-re is megjelenik a Local Justice Pack. A csomagban három új multiplayer pályát (The Imperial Palace, Departure Lounge, 55th Battalion HQ), egy új fegyvert (M4 gépkarabély) és egy új tárgyat (Light Fingers) találunk, illetve a Sao Pauló-i rendőrséget, mint új játszható frakciót. A DLC a megjelenésének első hetében akciósan 6 dollárért lesz letölthető, majd ezt követően 8 dollárért.

A PC-s játékosok szintén augusztus 9-től leölhetik a korábban csak az előrendelők számára elérhető kiegészítőket. Ez öt DLC-t jelent: Cemetery Multiplayer Map, Silent Killer Loadout Pack, Pill Bottle Item, Deadly Force Burst, Classic Max Payne 1 Character.

Folytatva a letölthető tartalmak áradatát, mától Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra 160 MS pont/ 2 dollár ellenében letölthető a Special Edition Pack, melyben a nyolc klasszikus karaktert (Mona Sax, Vladimir Lem, stb.) tartalmazó Classic Multiplayer Character Pack, illetve az új fegyvereket hozó (Hammerhead Auto Shotgun, G9 Grenade Launcher, Molotov-koktél) Disorderly Conduct Multiplayer Weapons Pack található. Ez is letölthető lesz PC-re augusztus 9-től.

Max Payne 3 JátékképekMax Payne 3 JátékképekMax Payne 3 Játékképek

A Rockstar bejelentette azt is, hogy a DLC-k menetrendje változott, s nem öt, hanem négy csomag fog megjelenni a nyár hátralevő részében és ősszel. A New York Minute Co-Op Pack és a Trickle Down Economics Map Pack tartalmát három részre bontották, illetve bejelentették az ingyenes Disorganized Crime Packot.

  • Disorganized Crime Pack: augusztus (ingyenes) – PC, Xbox 360, PlayStation 3
  • Hostage Negotiation Map Pack: szeptember (800 MS Pont vagy 9,99 dollár) – PC, Xbox 360, PlayStation 3
  • Painful Memories Map Pack: október (800 MS Pont vagy 9,99 dollár) – PC, Xbox 360, PlayStation 3
  • Deathmatch Made In Heaven Mode Pack: október (800 MS Pont vagy 9,99 dollár) – PC, Xbox 360, PlayStation 3

A Disorganized Crime Pack egy új pályát hoz, mely Max New York-i lakásának tetején kapott helyett, illetve ezzel új játékszabályok szerint játszhatunk a Score Attack játékmódban: beállíthatjuk, hogy csak fejlövésre terüljenek ki az ellenfelek, robbanó tölteteket használhatunk, illetve agresszívabb lehet a mesterséges intelligencia.