Nemrégiben volt egy Terraria és egy SMITE nyereményjátékunk, most pedig a Max Payne 3-mal folytatjuk a sort. A játék steames változatát nyerhetik meg azok, akik részt vesznek a legújabb játékunkban, a feladat pedig most is pofonegyszerű -- annyira, hogy már levelet sem kell írnotok, csupán annyit kérünk, hogy osszátok meg velünk a véleményeteket.

Az "Ezzel játszunk..." videorovatot tavaly januárban indította a PC Guru szerkesztősége, tehát most ünnepli az egy éves szülinapját a sorozat, és lényegében erről a jeles dátumot szeretnénk megemlékezni ezzel a nyereményjátékkal. Egyben arra is kíváncsiak vagyunk, hogy mi a véleményetek a jelenleg 38 részt számláló sorozatról, tehát ha szeretnétek egy steames Max Payne 3 gazdái lenni, akkor nincs más dolgotok, mint itt a hír alatt megírni a véleményeteket az "Ezzel játszunk..." rovatról.

FIGYELEM! Tényleg a véleményetekre vagyunk kíváncsiak, tehát nem azt várjuk, hogy csakis jót írjatok, hanem azt, hogy 3-4 mondatban őszintén osszátok meg velünk, hogy mit gondoltok. A nyertest véletlengenerátorral fogjuk kisorsolni, így nem az számít, hogy ki mennyire dicséri vagy alázza a videórovatunkat, csakis az, hogy a kommentek között legyen egy érthetően megfogalmazott, legalább 3-4 mondatos vélemény.

MI EZ AZ "EZZEL JÁTSZUNK..."?

Ha esetleg valaki most tévedt ide először, és nincs képben az "Ezzel játszunk..." videókkal kapcsolatban, annak álljon itt egy kis gyorstalpaló: ezek az anyagok nem tesztek, nem bemutatók, hanem laza és kötetlen játékmenet-videók, amiben az adott programot kommentáló gurus szerkesztők általában egymást szivatják, viccelődnek, vagy szimplán marhaságokat beszélnek, puszta szórakozásból. Sőt, néha direkt olyan játékokat veszünk elő, amivel korábban még sosem játszottunk, ezzel is növelve az "élvezeti értéket", megmutatva, hogy milyen is az, mikor először szembesülünk egy adott programmal.

A LEGUTÓBBI RÉSZ

A LEGNÉPSZERŰBB RÉSZ

ÖSSZEFOGLALVA: ezúttal egy steames Max Payne 3-at lehet nyerni, és cserébe nem kérünk mást, csak azt, hogy írjátok meg nekünk a véleményeteket. A kommenteket január 27-én (hétfő) éjfélig várjuk ide a hír alá, a nyertest 28-án (kedden) sorsoljuk ki véletlengenerátorral, a szerencsés hozzászólót pedig egy PGO-s privát üzenetben fogjuk értesíteni a nyereményéről -- ha  tehát szeretnétek játszani, akkor mindenképpen szükségetek lesz egy PGO-s profilra!