• Ősszel érkezhet a játék
  • A szeptemberi időszakban
  • Ezt állítják különböző források

Bár a FromSoftware úgy döntött, hogy az Elden Ring első nagyobb bővítményét egy teljesen random kedden jelenti be, nem pedig a játék egyéves évfordulóján, nem ez az egyetlen cím, amin a japán fejlesztőcsapat dolgozik. Egy híres sorozatot is visszahoznak, ugyanis az Armored Core 6 idén érkezik, és kiderült, hogy korábban, mint azt sokan várták volna.

Ahogy arról az Exputer beszámolt, forrásaik elárulták, hogy a FromSoftware az Armored Core 6: Fires of Rubicon megjelenését idén szeptember és október között tervezi. Továbbá az oldal arról is beszámol, hogy a FromSoftware még az Elden Ringhez készülő Shadow of the Erdtree DLC megjelenése előtt szeretné kidobni az Armored Core 6-ot a piacra. Ez arra utalhat, hogy az Elden Ring DLC még 2023 vége előtt megjelenhet. Elég valószínű, hogy az info hiteles, ugyanis ugyanez a forrás szivárogtatta ki Kodzsima Overdose című játékát is.

Új játékkal jelentkeznek a Dark Souls-játékok fejlesztői, ám ezúttal nem egy soulslike-ról van szó! Ha érdekel az Armored Core 6, a Konzolvilág kínálatában megtalálod.