A CD Projekt RED legutóbbi játéka, a The Witcher 3: Wild Hunt a kiegészítőkkel együtt immáron teljessé vált – sőt, jön a GOTY kiadás! –, így a srácok tovább állhatnak, hogy egy másik ötletüket, a Cyberpunk 2077 címen futó projektet is megvalósítsák, a műfaj rajongóinak sziporkázó üdvrivalgásai kíséretében. Senki nem lepődött meg tehát azon, hogy a csapat producert keres a készülő címükhöz, olyannyira hogy állásajánlatot is megjelentettek több netes fórumon. 

Olyan szakembert keresnek, akinek legalább kétéves tapasztalata van filmekkel, vagy AAA-kategóriás videojátékokkal, és képes megfelelni a projekttel kapcsolatos, napról napra növekvő felelősségnek. Ha esetleg az lenne a probléma, hogy a CD Projekt Lengyelországban működik, senki se csüggedjen, ugyanis a jövőbeli szerencsés nyertes teljes ellátást, sőt még lengyel nyelvórákat is kap.

Másrészről azonban, ha a CD Projektes srácok még csak most keresnek producert, az azt jelenti, hogy még jó párat kell aludnunk organikus hálókamráinkban, mígnem a program megjelenik. Aggodalomra azonban semmi ok, hiszen akinek álmatlan éjszakái lennének a Cyberpunk 2077 megjelenéséig, az nyugodtan beleáshatja magát az utolsó kiegészítő, a Witcher 3: Blood and Wine küldetéseibe.

Ti mit gondoltok, ki lenne a legmegfelelőbb a produceri posztra? Vajon ez a program lesz a következő Szárnyas fejvadász, csak éppen játékban?