• Jön Rashid
  • Méghozzá ebben a hónapban
  • Július 24-én debütál

A Street Fighter 6 már megjelent, elérhető bárki számára, így mindenki megismerkedhetett az aktuális karakterlistával. Ez viszont hamarosan bővülni fog, hiszen Rashid of the Turbulent Wind még ebben a hónapban csatlakozik a bunyókhoz. A Capcom bejelentette, hogy július 24-én érkezik a legújabb karakter, és utána még számos harcos várható. A Rashidot bemutató videó gameplay-felvételeket is prezentál, így mindenki megnézheti, mennyire kecses mozdulatokkal üti ki ellenfeleit a legendás harcos.

A Street Fighter széria rajongói jól tudják, hogy Rashid az első a négy korábban bejelentett karakter közül, akik a közeljövőben érkeznek a játékba – a többi A.K.I., Ed és Akuma. Ezekről a karakterekről még nincs megjelenési dátumunk, de azt tudjuk, hogy a Capcom három hónapos időközönként tervezi a megjelenésüket. A bejelentett nevek után viszont már csak találgatni lehet, hogy ki lesz a következő harcos, aki a Street Fighter 6 küzdőterére lép. Ti kit látnátok még szívesen a játékban?

A Street Fighter 6 kihagyhatatlan darab mindenki számára, aki él-hal a verekedős játékokért! Ha érdekel a játék, megtalálod a Konzolvilág kínálatában.