• Május végén indul a Street Fighter 6 nyílt bétája
  • Melynek tartalma megegyezik a második zárt bétában látottakkal
  • A Capcom verekedős címe június 2-án jelenik meg

Szinte már érezzük a Street Fighter 6 küzdőtereinek szagát (vagy épp illatát, ízlés kérdése), június 2-án érkezik ugyanis a Capcom legendás szériájának következő felvonása, amitől egyébként kimagasló eladásokat várnak az alkotók. A verekedős programnak két zárt bétatesztje is volt az elmúlt időkben, emellett pedig még egy demót is kiadtak hozzá a készítők, így már elég sokan megtapasztalhatták, milyen élményt nyújt a csihi-puhi. Hamarosan pedig mindenki lehetőséget kap arra, hogy belevesse magát az izgalmakba, május 19-21 között kap ugyanis helyet a játék nyílt bétája.

A bárki számára elérhető próbakör tartalma megegyezik a második zárt bétában látottakkal, tehát ugyanúgy nyolc karaktert (Chun-Li, Guile, Jamie, Juri, Ken, Kimberly Luke, Ryu) kapunk, és olyan játékmódokat próbálhatunk ki, mint a Ranked Match, a Casual Match, a Battle Hub Match, az Open Tournament, az Extreme Battle, a Game Center és a Training Mode (természetesen crossplay támogatással). A pályák között szerepel többek között a Genbu Temple, a Metro City Downtown, a Tian Hong Yuan és a Carrier Byron Taylor, tartalomból tehát egyáltalán nem szenvedünk majd hiányt ezekben a napokban. Emellett természetesen a saját karakterünket is megalkothatjuk (az egészen agyament dolgokat tartalmazó szerkesztő segítségével), hogy minden téren harcra készen álljunk a megjelenésre.

A Street Fighter 6 kihagyhatatlan darab mindenki számára, aki él-hal a verekedős játékokért! Ha érdekel a játék, megtalálod a Konzolvilág kínálatában.