A Content Season részeként eredetileg 20 DLC jelent volna meg szeptemberig, a nagy érdeklődésre való tekintettel azonban további négy kiegészítő fog landolni az elkövetkezendő hónapokban. Az Activision egyelőre nem közölte, hogy milyen tartalmakra lehet számítani, de az eddigi termés alapján kitalálható, hogy valószínűleg Spec Ops- és multiplayer pályák vannak érkezőben.

A hétmillió konzolos és további kétmillió mobilos felhasználóval büszkélkedő Call of Duty Eite-en egyébként nemrég három új aréna jelent meg. Az egyelőre csak a prémium felhasználók számára elérhető trióból a Black Ice és a Negotiator a Spec Ops felhozatalát bővíti, míg a Black Box egy hagyományos multiplayer pálya.

A PC-s tulajok számára még nem érkezett hír a pályákat illetően, azt viszont már tudjuk, hogy PlayStation 3-ra március 29-én fog megjelenni az egyel korábbi frissítésben helyet kapott Overwatch aréna, a három, jelen hírünkben említett másik pálya pedig áprilisban érkezik, de az Xbox 360-ra március 20-án megjelenő (prémium tagoknak már 13-tól kapható), a korábban kiadott valamennyi pályát tartalmazó Content Collection #1-ről még nem tudni semmit.