• Újabb remasterekkel készül az Activision
  • A már feltámasztott játékok is kaphatnak folytatást

Az Activision legutóbbi negyedéves üzleti jelentéséből kiderül, hogy csak a már kezdetben is sikeres Crash Bandicoot N.Sane Trilogy 10 millió példányban talált gazdára, így talán nem annyira meglepő, hogy a kiadó igencsak érdekelt a további remasterek elkészítésében. Sőt, a már újrakevert játékok és franchise-ok is kaphatnak folytatást vagy további tartalmakat, ha Robert Kostich szavaira alapozunk.

“A sima remastereken túl még számos lehetőségünk van újítani és teljesen új tartalmakon gondolkozni ezeken az IP-ken belül. Szóval ha belegondolunk, rengeteg növekedési lehetőség rejtőzik a már meglévő szellemi tulajdonainkban” - mondta el Kostich.

És egy gyors pillantást vetve az Activision igen tekintélyes könyvtárára, ez minden bizonnyal így is van, de számos kiadott címük már meglévő licencre épít (Star Trek, Ghostbusters, csak hogy egy párat említsünk), amiket újra kiadni macerásabb, mint a teljesen saját tulajdont. Bár még így is ott van az Interstate, Prototype és a SiN, melyeket személy szerint igencsak tudnék értékelni, bár a többséget nem fűzi hozzájuk nosztalgia - Ti mely játékokat látnátok szívesen újra, minőségi felújításban?