• Vesztegel az Uncharted és a The Last of Us film
  • A The Last of Us kapcsán másfél éve nem volt előrelépés
  • Az Unchartedhez meg forgatókönyv kellene

Fejlesztői pokolban ragadt a The Last of Us és az Uncharted film -- ezt Neil Druckmann, a Naughty Dog kreatív direktora mondta el, magyarul ne számítsunk arra, hogy mostanában a mozikba kerül az egyik vagy mindkettő produkció, sőt, még az is lehet, hogy sosem kerülnek a mozikba.

Druckmann azt mondta, hogy nagyjából másfél éve nem történt előrelépés a The Last of Us film kapcsán, holott, legutóbbi arról hallhattunk, hogy a forgatókönyv már kész, és nagyon úgy néz ki, hogy a Trónok harcában látott Arya Stark, azaz Maisie Williams lesz Ellie.

Hasonló a helyzet az Uncharteddel. „Időről időre beállít hozzánk a Sony egy forgatókönyvvel, mi pedig megmondjuk, hogy mi működik és mi nem, majd ennyiben maradunk. Legutóbbi azt hallottam, hogy találtak egy új írót, de már rég jelentkeztek.” A helyzeten csak ront, hogy Druckmann most minden idejét az Uncharted 4-re fordítja, annyit azonban elárult, hogy a filmnek Nathan Drake, Sully és Elena kapcsolatára kell koncentrálni, ezt kell eltalálni.

A The Last of Us még nem kapott hozzávetőleges dátumot sem, míg az Unchartedet a Sony 2017. június 30-ra írta be, de ezek szerint csak ceruzával…