Az Acer Predator márkanév alatt számtalan minőségi gamer termék közül válogathattok, most azonban egy egérre szeretnénk felhívni a figyelmeteket, melyet nemcsak kedvezményesen vásárolhattok meg, hanem akár meg is nyerhettek!

cestus310pcguru02m.jpg

A Cestus 310 már külsőre is igyekszik harmonizálni a modern gamer PC-kkel, melyet nemcsak a színvilág idéz, hanem az egéren található Predator logó is, amely – a görgővel párban – négy színben „lélegezve” válik az asztal látványos díszévé.

A kiegészítő kiemelkedő megbízhatósággal és kényelemmel igyekszik kiszolgálni a játékosokat. Hat gombja (ebből kettő oldalt található) 10 millió kattintásra lett hitelesítve, így hosszú távú társról van szó, az ergonomikus kialakítás pedig biztosítja, hogy a maratoni meccseken se váljon kényelmetlenné a használata. Az anyaghasználatot tekintve egy masszív perifériáról beszélhetünk, amely ugyanakkor 133 gramm súlyával könnyen siklik az egérpadon, a 39 x 67 x 121 mm-es méretek pedig lényegében minden tenyérméret mellé lehetővé teszik az ideális fogást. Az összeköttetést biztosító USB kábel hossza 1.8 méter, ami kellő szabadságot nyújt ahhoz, hogy tényleg ne legyen gond a kényelemmel.

Mindemellé a precizitást a 4200 DPI-s optikai érzékelő garantálja, melyet négy fokozatban lehet állítani, ás amelyhez 1 ms polling rate társul, vagyis másodpercenként ezer alkalommal frissül az egérmutató pozíciója. A 10 G értékig mért gyorsulás pedig biztosítja, hogy a legfürgébb mozdulatok sem maradnak lekövetés nélkül.

A csúcsminőségű alkatrészekből felépülő, profi játékosok igényeihez illeszkedő Cestus 130 mellé a gyártó 2 év garanciát biztosít.

cestus310pcguru06m.jpg

NYEREMÉNYJÁTÉK + EXKLUZÍV KEDVEZMÉNY

Az Acershop.hu jóvoltából egy lelkes PC Guru olvasó megnyerhet egyet ebből a menő Cestus 310 gaming egérből. Mit kell tenned? Gyere a Facebook-oldalunkra és válaszolj a posztban feltett kérdésre.

Ha pedig nem bízol a szerencsédben és biztosra akarsz menni, akkor a PCGURU kóddal 20% kedvezménnyel vásárolhatod meg az Acershop.hu oldalán június 5. éjfélig.

Ne hagyjátok ki, játsszatok velünk!