• Itt a Be Water című film előzetese
  • A film elsősorban annak történetét meséli majd el, hogy Bruce Lee hogyan tört be a hollywoodi filmiparba
  • Premier június 7-én az ESPN műsorán, ahol idén már nagy sikerrel mutatták be a Last Dance-t, amely Michael Jordan karrierjét helyezte középpontba

Ma került nyilvánosságra az első előzetes az ESPN szériájának Bruce Lee-ről szóló epizódjához. A trailer ütősnek tűnik, az első pillantások alapján úgy találgatunk, hogy a elsősorban annak a történetét meséli majd el a film, ahogyan Lee betört a rasszista sztereotípiáktól sem mentes korabeli hollywoodi filmiparba. A Be Water című alkotás rengeteg érdekes interjút, és eddig soha nem látott archív felvételeket tartalmaz. Többek között megszólalnak a filmsztár családtagjai, de egyik legjobb barátja, a kosárlegenda Kareem Abdul-Jabbar is.

bruce-lee-espn-film.jpg

Lee tragikusan korai halált halt mindössze 32 évesen, de egyedülálló személyisége, illetve emlékezetes szerepei minden idők egyik leghíresebb színészévé tették. A film június 7-én debütál az ESPN műsorán, addig pedig vessetek egy pillantást az előzetesre és nézzetek rá a csatorna idei sikersorozatára, amely Michael Jordan karrierjét dolgozza fel.