A móka július 26-án (hétfőn) 22 órától veszi kezdetét egy megnyitóval egybekötve, miután a már előre beharangozott tombolára osztanak szét jegyeket és emellett érkezési sorrendben sorszámot is kapnak a rendezvény látogatói, ami a fejenkénti StarCraft 2-adag majdani kiosztásánál lesz szükséges.

22:10-től indul az egyik StarCraft-verseny, ahol Magyarország egyik legjobb játékosát kell legyűrnöd azért, hogy megkaparinthasd a második rész gyűjtői változatát. Rá cirka félórára kezdődik a legutóbb emlegetett kvízjáték, ahol ismételten a fődíj egy gyűjtői változat lesz, de emellett minden résztvevő kap StarCraft 2 pólót és posztert is!

23:40-től indul a mandula, illetve a tombola, amelyen számtalan ajándék talál gazdára. Lesznek itt Samsung ajándékok, Microsoft hardverek, de természetesen pár StarCraft 2 játék és poszter is gazdára talál.

Az igazi attrakció éjfélkor kezdődik, amikor is megnyitják a "boltot" és mindenki átveheti/megveheti a játékot. Az ígéretek szerint minden vásárló kap posztert (a készlet erejéig) és persze egy ajándék SC2-egérpadot is.

Száz szónak is egy a vége, ha igazi StarCraft- és/vagy RTS-fanatikus vagy, akkor ott a helyed az Allee bevásárlóközpont 576 boltjában (a pontos cím: 1117 Budapest, Október 23. utca, de ha kell útbaigazítás, akkor csak kérd hozzászólás formájában).


u.i.: ha részt akartok venni a rendezvényen, akkor ne felejtsétek el ezen az oldalon beregisztrálni magatokat

u.i. 2.0: egy friss kedvcsináló előzetes a végére (magyar felirattal ellátva):