• Emma Stone, Woody Harrelson, Jesse Esienberg, Abigail Breslin és Bill Murray mellett Dan Aykroyd, Zoey Deutch és Rosario Dawson is feltűnik a második részben
  • A filmben új zombivadászokkal és sokkal veszedelmesebb zombikkal találkoznak hőseink

Október 10-én debütál Ruben Fleischer rendező és a Rhett Reese-Paul Wernick írópáros ikonikus zombihorrorjának folytatása. A Zombieland 2-ben visszatér a négy főszereplő, Emma Stone, Jesse Eisenberg, Woody Harrelson és Abigail Breslin, sőt Bill Murray is, de más hírességek, így Dan Aykroyd, Zoey Deutch és Rosario Dawson is csatlakoztak a stábhoz. A produkció megkapta hivatalos plakátját, a poszternek hála pedig a film címét is tudjuk már: Zombieland: Double Tap.

zombieland-2-129-2019.jpg

A cselekmény az első rész után tíz évvel, egy sokkal veszedelmesebb zombik által sújtott világban játszódik. A sztori fő konfliktusát Little Rock adja majd, aki a Fehér Házban otthonra lelő négyest egy újonnan megismert férfi kedvéért hagyja el, a többiek azonban természetesen utánaerednek. Kalandjaik során új emberekkel is találkoznak, a twinkie-fanatikus Tallahassee például egy zombivadásznőben talál társra.

zombieland.jpg