A Samsung új fejezetet nyit az összehajtható termékkategóriában két új csúcskészülékével, a Galaxy Z Fold3 5G és a Galaxy Z Flip3 5G okostelefonokkal. Mindkét modell a Samsungtól megszokott lenyűgöző újdonságokkal és kiemelkedő mérnöki megoldásokkal megalkotott prémium készülék. Az új, összehajtható kialakítású sorozat harmadik generációja a felhasználók számára legfontosabb területeken hoz további fejlesztéseket. Az eszközök időtállóbbak és minden eddiginél jobban optimalizáltak a kihajtható használatra. A Z Flip3 és a Z Fold3 formatervezése és egyedi megoldásai különleges felhasználói élményt jelentenek.

0312lifestylegalaxyzfold35gphantomblackl.jpg

A Galaxy Z sorozat tökéletes kiegészítője a Galaxy Buds2, amely akár egésznapos használat mellett is kényelmes érzetet és kiváló hangzást biztosít. A Galaxy Buds portfólió legújabb tagjaihoz, a Galaxy BudsLive és a Galaxy Buds Pro eszközökhöz csatlakozik a Galaxy Buds2, amely még több lehetőséget biztosít a felhasználók számára. A Galaxy ökoszisztéma tagjaként a Galaxy Buds2 tökéletes kiegészítője lehet a Galaxy okostelefonoknak, tableteknek vagy okosóráknak.

0202-berry-family01galaxybuds2familygraphitewhiteolivelavenderl.jpg

A Samsung bemutatja továbbá a Galaxy Watch4 és Galaxy Watch4 Classic okosórákat, amelyek új korszakot nyitnak. Az eszközökön mutatkozik be a Google Samsunggal kifejlesztett Wear OSTM operációs rendszere, a One UI Watch pedig a vállalat eddigi legkényelmesebb felhasználói felülete. A Galaxy Watch4 sorozat eszközei továbbfejlesztett hardverrel érkeznek és minden korábbinál jobb felhasználói élményt biztosítanak. Az új okosórákat úgy tervezték, hogy az egészséges életmód csak egy karnyújtásnyira legyen általuk. 

0201-q2-product11galaxyzfold35gphantomblackl.jpg

A kiemelkedő felhasználói élményt olyan hardveres újítások támogatják, mint a továbbfejlesztett processzor, a részletgazdagabb kijelző és a bővített memória. A Galaxy Watch4 sorozat az első 5 nm-es processzorral szerelt Samsung okosóra,amely 20 százalékkal gyorsabb processzorral és 50 százalékkal több memóriával, valamint tízszer gyorsabb GPU-val érkezik, mint az előző generáció. Mindennek köszönhetően a görgetés és a multitasking a Galaxy Watch4 sorozaton egyszerű és kényelmes.A kijelző felbontása is nagyobb, akár 450 x 450 képpont is lehet, így a kép sokkal élesebb. A 16 GB memória elegendő tárhelyt biztosít a kedvenc alkalmazások, zenék és fotók letöltéséhez és tárolásához, mindezt a Samsung Knox platformjának köszönhetően teljes biztonságban.

f0204-fresh-family04galaxywatch4familyblackblackpinkgoldsilverl.jpg

A Galaxy Watch4 és a Galaxy Watch4 Classic Magyarországon augusztus 11-től augusztus 26. 23:59 óráig előrendelhetőek, melyekhez egy ráadás vezeték nélküli tripla töltő jár, majd augusztus 27-től megvásárolhatóak. Mindkét óra karcsú, ikonikus formavilággal, és az előző generációs készülékeknél keskenyebb kialakítással rendelkezik, a felhasználók pedig számos szíj és testreszabható óraszámlap közül választhatnak.

samsunggalaxy-for-theplanet.jpg

A fenntartható gyakorlatok kulcsfontosságúak a gyártási eljárások során, hiszen ezekkel csökkenthető a környezeti terhelés, valamint hozzájárulnak a következő generációk számára is élhetőbb jövő építéséhez. A Samsung célja, hogy a most megfogalmazott célokat 2025-ig teljesítse és ezután új, távlati célkitűzésekkel reagáljon a következő kihívásokra.

  • Újrahasznosított alapanyagok minden új mobil termékben 2025-ig

A körkörös gazdaság előmozdítása érdekében a Samsung új, környezettudatos anyagokat alkalmaz termékeiben. Annak érdekében, hogy 2025-re minden új mobil termékében újrahasznosított anyagokat használjon, a Samsung eszközeinek sajátosságait, esztétikáját és tartósságát figyelembe vévealkalmazza a legmegfelelőbb alapanyagokat.

  • Műanyagmentes csomagolások 2025-ig

A Samsung célja, hogy 2025-ig teljesen megszüntesse az egyszer használatos műanyagokalkalmazásáta termékcsomagolásokban, ezért eltávolítja és helyettesíti a legtöbb esetbenhasznált, az eszközök csomagolásáhozszükségtelen anyagokatés környezettudatos megoldásokat épít be a folyamataiba.

  • Minden telefontöltő készenléti energiafogyasztása 0,005 W alá csökken2025-ig

A Samsung az energiatakarékos technológiát helyezi előtérbe, ezzeljavítja az energiahatékonyságot és csökkenti az energiafogyasztást. A vállalataz összes töltőben sikeresen csökkentette a készenléti energiafogyasztást 0,02 wattra, amely az egyik leghatékonyabb az okostelefonok piacán. Erre a fejlesztésre alapozva a Samsung célja, hogy 2025-re 0,005 watt alá csökkentse az okostelefon-töltők energiafogyasztásátkészenléti üzemmódban, hosszabb távon pedig nullára csökkentse ezt az értéket.

  • Zéró nem újrahasznosítható hulladék 2025-ig

A Samsung a lehető legkisebbre csökkenti a mobil munkaterületeken keletkező hulladékot, és elkötelezett amellett, hogy 2025-ig nullára csökkenti a nem újrahasznosítható hulladékok termelését. A Samsung célja, hogy globális szinten csökkentse az e-hulladék termelésének mennyiségét a termékéletciklusok optimalizálásával és a terméktervezési folyamatok javításával.