• Az Avalanche Software vezető dizájnere megerősítette, hogy hamarosan bemutatják új játékukat
  • A korábbi szivárgás alapján ez egy Harry Potter RPG lesz

Még 2018 októberében bukkant fel, majd tűnt el villámgyors sebességgel egy kiszivárgott trailer, melyben egy nagyszabású Harry Potter RPG-t láthattunk (itt még elérhető), és bár soha nem erősítették meg, a pletykák, a korábbi álláshirdetések, illetve a csapat körüli csend mind arra engednek következtetni, hogy az Avalanche Software dolgozik a projekten. Ők a Warner Salt Lake City-ben található belső stúdiója, akik többek között a Disney Infinity-játékokat is készítették, legutóbbi megjelenésük pedig a 2017-es Cars 3: Driven to Win volt.

megerositettek-hogy-hamarosan-leleplezik-a-harry-potter-rpg-t.jpg

A napokban újból felpörögtek a pletykák a projekt körül, több forrás is azt sugallja, hogy hamarosan le is leplezik a játékot. Valaki pedig rá is kérdezett a Twitteren az Avalanche Software vezető dizájnerénél, hogy igazak-e a híresztelések, Troy Leavitt pedig megerősítette, hogy igen, már nincs messze a leleplezés - pontosabb dátumot persze ő sem mondott.

A Harry Potter-rajongók tehát kezdhetik dörzsölni a tenyerüket, nagyon úgy néz ki ugyanis, hogy heteken, de legfeljebb egy-két hónapon belül bemutatkozhat a Potter-univerzum eddigi legnagyszabásúbb videojáték-feldolgozása.

Támogasd te is a PC Gurut!