A RastaPasta nevű youtuber tette közzé azt a videót, ami állítólag egy nyílt világú Harry Potter RPG játékmenetéről készült. A programot értesülései szerint az az Avalanche Software felel, aminek az azóta megszűnt Disney Infinity-t is köszönhettük – tehát nem összekeverendő a Rage 2-n dolgozó Avalanche Studiosszal.

Bár a videót már törölték, de még annyi kiderült, hogy a játék külső nézetes lesz, az 1800-as években játszódik és egy ötödik osztályos varázslótanonc a főszereplő, aki a Roxfortban ismerheti meg a varázslás csínját-bínját. Nyolc varázsló osztályról számolt be a szivárogtató, aki amúgy egy bevásárlóközpontban nézhette meg a játékot, mint a fókuszcsoport egyik tagja, akivel aztán egy kérdőívet is kitöltettek. Természetesen nem volt engedélye arra, hogy mobillal felvételt készítsen.

Tegyük hozzá, hogy mindez egyelőre nem igazolt anyag, bár gyanús, hogy villámsebességgel törölték a videót. Illetve a Warner Bros. Interactive tavaly bejelentette, hogy több Harry Potter játékon is dolgoznak, ezek egyike a nemrégiben megjelent Hogwarts Mystery.

harry-potter-leak.jpg