• Június 3-án jelenik meg a Carmageddon: Reincarnation Xbox One és PS4 konzolokra digitálisan és doboz változatban is
  • A játék 40 euróba kerül majd
  • A Carmageddon: Reincarnation tulajdonosainak ingyenesen járó PC-s verzió premierjéről még nincs hír

A rosszemlékű Carmageddon: Reincarnationért felelős Stainless Games február végén jelentette be, hogy PS4 és Xbox One konzolokra is elhozza a brutális „autóversenyzős” szériát a Carmageddon: Max Damage formájában, a széria rajongói számára pedig jó hír, hogy már nem kell sokat várni ahhoz, hogy a leszakadó karosszéria elemek és emberi végtagok zuhatagában száguldozhassanak.

A Stainless Games ugyanis megállapodást kötött a Sold Out Sales & Marketing Limited nevű céggel, akik segítenek a stúdiónak, hogy 2016. június 3-án megjelenhessen a Carmageddon: Max Damage digitálisan és dobozos változatban egyaránt. A sajtóközlemény csupán az Xbox One-os és a PS4-es premierre vonatkozik, sajnos a beígért PC-s átirat (amit az ígéretek szerint a Carmageddon: Reincarnation tulajdonosai ingyen kapnak meg) debütálásáról még nem nyilatkozott a cég. Az viszont már biztos, hogy a konzolos verziókat 40 euróért vásárolhatjuk majd meg.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

„A Carmageddon egy különleges sorozat, mely 19 esztendős, hírhedt múltra tekint vissza, és úgy érezzük, hogy a Stainless Games és a Sold Out együttműködése is hasonlóan gyümölcsöző lesz. Boldogok vagyunk, hogy a Stainless Games mellé szegődhettünk, és már alig várjuk, hogy elszabaduljon az őrület a Carmageddon: Max Damage formájában.” - lelkendezett Garry Williams, a Sold Out ügyvezető igazgatója.

Nos, legalább a készítők lelkesek, mert ahogyan az az új traileren is látszik, a rengeteg válaszható autó és játékmód dacára a Carmageddon: Max Damage nem sokban különbözik a sorozat eddigi epizódjaitól, leszámítva talán a kicsit polírozottabbnak tűnő grafikát.